Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fertilizator Bio Bizz Grow
49 lei
Brand
BioBizz
Cod produs
1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere

Fertilizator Biobizz Grow, 1 l

Bio Grow este un produs 100% organic ce este destinat tuturor tipurilor de fructe, legume, ierburi si arbusti pentru o crestere luxurianta. Poate fi folosit in sezonul de crestere dar si in timpul infloririi.

Produsul functioneaza prin activarea microflorei solului, care, la randul sau, ajuta la cresterea partii vegetale si la construirea unui sistem de radacini sanatoase.

Bio Grow are o concentratie mare de azot si poate fi utilizat pe termen lung in tratamentul ierburilor si a legumelor cu frunze, putand fi aplicata pe toata perioada de crestere si in etapa de inflorire si fructificare.

Caracteristici

Concentratie mare de azot destinate cresterii vegetative.

Produsul are in comozitia sa oligoelemente, zaharuri, vitamine si acizi humici destinate cresterii unor plante sanatoase. Ingrasamantul este organic fiind facut din extract de sfecla de zahar.

Este ideal pentru agricultura organica.

Bio Grow contine extract de sfecla de zahar si este imbogatit cu 70 de oligoelemente, zaharuri naturale, acizi humici, alge si vitaminele B1, B2, C si E.

Acest fertilizator este potrivit pentru toate tipurile de sol. Cu toate acestea, se recomanda aplicarea acestuia atunci cand se formeaza primele petale (de obicei cand au aproximativ 10-15 cm inaltime).

Dozare

2-4 ml la 1L de apa, la fiecare udare.

Singura exceptie este atunci cand se utilizeaza Bio Grow cu solul Biobizz All Mix, caz in care se aplica in continuare cu fiecare udare, dar o doza de 1 ml / L.

Valoare NPK: 4-3-6.

Ph:5,5;

CE-1.3.

Agitati bine inainte de utilizare.

Pastrati intr-un loc racoros si intunecat.

A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor de companie.

Nu se recomanda prepararea produsului cu mult timp inainte de folosire, deoarece acesta incepe sa fermenteze daca este lasat mai mult de 24 de ore.
Din Gura in Gura